Maike van Goor uit Made wint veertiende maandprijs: een cadeaubon t.w.v. € 50,00 te besteden bij Livango!

Op deze laatste, ietwat druilerige, zaterdag van de maand reikte KijkopDrimmelen de veertiende maandprijs uit. Dit keer gaven we een cadeaubon t.w.v. € 50,00 te besteden aan de hele collectie van Livango Baby- en Kinderkleding weg aan winnares Maike van Goor uit Made, die overhandigd werd door winkelmedewerkster Britte.

De zichtbaar gelukkige Maike verzekerde ons ervan dat de prijs goed terecht is gekomen met twee opgroeiende knullen, die er helaas vanmiddag zelf niet bij konden zijn. Beide jongens hebben mama wel écht laten beloven dat ze nog niks zelf uit zou kiezen, omdat ze ondertussen oud genoeg zijn en ze dat heus zelf wel kunnen! In de komende tijd zal Maike met haar kids dus bij Livango binnenlopen om wat hippe kleding te scoren.

KijkopDrimmelen feliciteert Maike, en haar twee jongens, van harte met het winnen van deze prijs!

De volgende maandprijs is er een die voor iedere autorijder goed van pas komt. In juli geven we namelijk een 3D-uitlijning weg, verzorgd door Verhoef Banden uit Hooge Zwaluwe! Wanneer uw auto niet goed is uitgelijnd, slijten uw autobanden aanzienlijk sneller. Daarnaast hebben uw banden bij de juiste uitlijning minder rolweerstand en dit betekent minder brandstofverbruik! Zeker de moeite waard dus om uw auto uit te laten lijnen en reden genoeg om in juli KijkopDrimmelen scherp in de gaten te houden om kans te maken op een gratis 3D-uitlijning, t.w.v. maar liefst € 75,00, door Verhoef Banden!