Feestelijke Lustrumviering bij Madese Hockeyclub

Dit jaar bestaat de Madese Hockeyclub 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Vandaag vonden de hele dag feestelijke activiteiten plaats op het terrein van MHC en natuurlijk nam KijkopDrimmelen ook even een kijkje bij de hockeyvelden aan de Schietberglaan in Made.

Bij binnenkomst troffen we de huidige voorzitter Joyce van Hees, die ons vrijwel direct voorstelde aan oprichter en oud-voorzitter Anton van Bijnen. "Anton staat ook in ons speciaal samengestelde jubileumboek", vertelt Joyce terwijl ze door het boek bladert. "Een stukje geschiedenis, alle leden en spelers van MHC, sponsors, foto's en nog veel meer. Alles is te vinden in het boek, dat voor slechts € 5,00 te koop is op de club".

De jubileumdag begon met een spellenochtend, een optreden van Nel Snottebel en er konden cup cakes worden gegeten, die in taartvorm werden gepresenteerd. Aansluitend vond een vermakelijke warming up plaats en ondanks de motregen stond het middagprogramma in het teken van buitenactiviteiten. Extra bijzonder was de clinic die gegeven werd door Pleun van der Plas. Pleun is begonnen met hockeyen in Made en is nu speelster in het eerste van Den Bosch!

Rondom 16.30 uur gaf voorzitter Joyce een speech waarin ze alle betrokkenen van harte feliciteerde met het 40-jarig bestaan van de club en haalde herinneringen op aan het oprichtingsjaar 1977. Wist u bijvoorbeeld dat Boney M toen op nummer 1 stond met het nummer 'Ma Baker'?

Om 17.00 uur werden nog twee bijzondere wedstrijden gespeeld: Heren 1 tegen Heren "Old" Stars en Dames 1 tegen het Dames jubileumteam en DJ Twan sluit vanavond deze feestdag in stijl af.

Onze foto's vindt u in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/mhc-40-jaar.html.