Opening nieuw politieboothuis Drimmelen op 12 oktober

Op zaterdagochtend 12 oktober om 11.00 uur zal het nieuwe boothuis voor de politieboot in de jachthaven van Drimmelen worden geopend door de burgemeester Gert de Kok en de Eenheidsleiding van politie Zeeland-West Brabant. De datum is geen toeval; de opening maakt deel uit van de landelijke Week van de Veiligheid waar ook enkele veiligheidspartners van Drimmelen aan deelnemen.

Om het jaar rond te borgen dat de politie basisteam Dongemond haar taken op en rond het water kan uitvoeren, was er de behoefte om de politieboot in een boothuis onder te brengen. Het boothuis ligt naast het boothuis van de Brandweer. Op zaterdag 12 oktober kan iedereen die geïnteresseerd is een kijkje nemen in het nieuwe boothuis van de politie, het boothuis van de brandweer, op de patrouilleboot van Rijkswaterstaat, de patrouilleboot van de politie en andere hulpverleningsvoertuigen.

Ook wordt er een veiligheidsmarkt opgebouwd en kunt u in gesprek gaan met de aanwezige wijkagenten en brandweerlieden, of uzelf inschrijven voor een gratis woninginspectie op het gebied van inbraken en brandveiligheid. Breng uw kinderen mee, zij kunnen zich naar hartenlust vermaken in de speeltuin.

Tussen 10.30 uur en 14.30 uur is iedereen welkom bij het havenkantoor!
Locatie: Nieuwe Jachthaven Marinaweg 31 Drimmelen.

(Afbeelding wijkagenten Drimmelen)