Oproep van Frans Adriaanse uit Made aan bezitters Bronzen Bever

Het is de hoogste gemeentelijke onderscheiding en Frans Adriaanse uit Made ontving hem vorig jaar. Net als velen kreeg hij de Bronzen Bever voor het vele vrijwilligerswerk dat hij verzette en nóg verzet.

Vrijwilligerswerk is het meest belangrijke in het sociale dorpsleven want zonder vrijwilligers geen activiteiten. Daar zit 'm wat Frans Adriaanse betreft de kneep. Hij noemt het zonde dat initiatieven niet van de grond komen wegens geen vrijwilligers terwijl hij vanuit ervaring weet dat vrijwilligerswerk leuk is en veel voldoening geeft.

Dat weet Frans Adriaanse niet alleen, dat weten velen, en velen zijn daarvoor ook in de afgelopen jaren bedankt en onderscheiden met de Bronzen Bever. Adriaanse is van mening dat deze vrijwilligers een schat aan ervaring bezitten en graag zou hij met hen eens om de tafel gaan zitten om te bezien hoe de terugloop van vrijwilligers een halt toe te roepen.

Frans Adriaanse benadrukt dat het 'maar' een idee van hem is maar hoopt natuurlijk dat een aantal nestors die gewaardeerd werden met de Bronzen Bever, gehoor aan zijn oproep zullen geven. Lukt zijn idee niet, heeft u in elk geval een leuke ontmoeting met andere onderscheidenen. Mail dus sowieso naar Frans via:  info@fransadriaanse.nl