Overval Jumbo Lage Zwaluwe: Twee daders voortvluchtig, geen gewonden, buit onbekend

De politie doet onderzoek naar de gewapende overval op de Jumbo in Lage Zwaluwe aan de Pastoor van Hooijdonklaan. Daar drongen zaterdagavond 21 oktober twee mannen de supermarkt binnen en bedreigden hier de medewerkers.

De twee overvallers kwamen rond 21.15 uur de supermarkt binnen. Zij belden bij de personeelsingang aan, aangezien de zaak al gesloten was. De twee aanwezige medewerkers werden vervolgens onder bedreiging van een stroomstootwapen en een mes gesommeerd geld af te staan. Of de daders iets buit hebben gemaakt, is nog niet bekend. Niemand raakte gewond.

Nadat de overvallers de supermarkt verlieten, werd de politie ingeschakeld. De agenten waren snel op de locatie aanwezig en startten met de hondengeleiders een zoektocht naar de daders. De recherche deed direct sporenonderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

Signalement daders

Dader 1:

Man

Rond de 20 jaar

Rond de 1.75 meter lang

Normaal postuur

Bruine ogen

Sprak goed Nederlands

Droeg zwarte Nike air max schoenen

Blauwe trainingsbroek van katoen

Zwarte winterjas tot op de heup, achterzijde deels glimmend

Gezicht bedekt met doek

Dader 2:

Man

Donker getint

Rond de 20 jaar

Rond de 1.75 meter lang

Normaal postuur

Sprak goed Nederlands

Gezicht bedekt

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000