ParaDoskonale wint Uniek Sporttalent van het Jaar

Op 10 oktober jl. riepen wij u op om te stemmen op de majorettevereniging voor mensen met een beperking ParaDoskonale uit Made. Nu mogen we u mededelen dat u massaal gehoor heeft gegeven aan deze oproep; ParaDoskonale is uitgeroepen tot Uniek Sporttalent van het Jaar in de categorie Teams. ParaDoskonale droeg de overwinning op aan Amber, die precies een maand na haar crematie postuum voor de eerste plaats heeft gezorgd.

De motivatie die op de website van Uniek Sporten staat is de volgende:
De overwinning in de categorie teams gaat naar majorettevereniging ParaDoskonale, die de titel direct opdragen aan de overleden Amber. ParaDoskonale treedt regelmatig op met diverse shows en doet het ontzettend goed, maar kreeg in september verdrietig nieuws te verwerken door het overlijden van teamlid Amber. Ze hebben na haar overlijden gestreden en doorgezet en deze titel is niet alleen voor de vereniging, maar zeker ook voor Amber. Ook vakjurylid Jetze Plat weet dat goed te omschrijven. “Sport verbindt en dan is het extra erg om iemand te verliezen. Deze prijs moet opgedragen worden aan Amber zodat ze vanaf boven trots naar jullie kan kijken. Blijf zo doorgaan met ‘niks moet en alles mag’ en dan gaat het jullie nog heel veel mooie dingen opleveren!"

Wij feliciteren ParaDoskonale van harte met de overwinning en danken u allen voor het uitbrengen voor uw stem! Wilt u meer weten over ParaDoskonale? Klik dan verder naar het uitgelichte artikel dat wij voor hen geschreven hebben: https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/kijkopdrimmelen-licht-uit-majorettevereniging-paradoskonale.html. Wilt u meer weten over Amber Spruijt, klik dan verder naar het eerbetoon dat wij voor haar plaatsten: https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/amber-spruijt-uit-made-op-13-jarige-leeftijd-overleden.html.