Peter Geluk, Summer Sports Week en flipperkasten op TV

Vanaf vrijdagavond 8 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Summer Sports Week Made

Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een groot event voor de jeugd. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers. Zij leverden weer een geweldige prestatie. Wij weten het zeker en met ons alle kinderen: volgend jaar weer!

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil, op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Peter Geluk.

Courtjes Summer Games

Het was vorige week feest voor de kinderen uit onze gemeente, want de Summer Sports Week Made en de Courtjes Summer Games Terheijden stonden weer op het programma. Dit zorgt natuurlijk ieder jaar weer voor een fantastisch slot van de vakantie. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers. Wij weten het zeker en met ons alle kinderen: volgend jaar weer! Volgende week ziet u de Summer Sports Week Made in onze uitzending.

Poporkest Hercules Deel 1

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

Bijzondere hobbys-Flipperkasten – deel 2

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 2 van het videoverslag.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Hester Raafs/ Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.