Petticoat deel 3 en digitaal burgerschap op TV

Vanaf vrijdagavond 25 augustus om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Petticoat! – deel 3

In deze vakantieperiode laten we u de musical Petticoat van het MinimaxiTheater zien in 3 delen. Ga met de Maxi’s terug naar de vooravond van de roerige jaren ’60. Het Groningse plattelandsmeisje Patricia Jagersma (die zichzelf Pattie Hunt noemt) heeft grote dromen om de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat niet ziet zitten. Samen met de gevarieerde en veelal aanstekelijke liedjes van Henny Vrienten is Petticoat! een tijdloze en muzikale belevenis! Deze week ziet u deel 3; de finale van deze musical.

Dorpsgericht Werken – digitaal burgerschap

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Carla Bellaard van Theek 5 over digitaal burgerschap.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.