Politie zoekt getuigen na aantreffen overleden bestuurder

Politie zoekt getuigen na aantreffen overleden bestuurder

Politiebericht: Lage Zwaluwe – Naar aanleiding van het aantreffen van een dode man in een auto die ogenschijnlijk tegen een boom was gecrasht, is de politie op zoek naar getuigen. Vrijdagochtend tegen 09.00 uur kreeg de politie en melding van een voorbijganger dat zij langs de Dirk Botsdijk in Lage Zwaluwe een zwaar beschadigde auto tegen een boom zag staan.

Eenmaal ter plaatse zagen de hulpverleners dat er achter het stuur van deze auto een man bevond. Al snel bleek dat die persoon overleden was. Tot op heden is niet duidelijk wat er exact gebeurd is. De auto, een klein model bestelauto, wit van kleur, reed zeer waarschijnlijk vanuit de richting A16 in de richting Lage Zwaluwe. Mogelijk is er sprake van een eenzijdig ongeval, waarbij de bestuurder de macht over het stuur is verloren.

Er kan echter ook sprake zijn geweest van een tweede partij waarmee de auto in aanraking is geweest of waarvoor hij heeft moeten uitwijken. Ook een onwel wording voorafgaand aan de crash behoort tot de mogelijkheden. Om de politie en de nabestaande antwoorden te geven is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. Die kunnen zich melden op het nummer 0900-8844.