Wilt u starten met of juist meer gaan sporten? Maak dan nú kans op de 45ste maandprijs!

De vijfenveertigste maandprijs is de allereerste maandprijs waarbij u zelf kunt kiezen wat u wint!

We geven in januari namelijk óf een maand lang elke week personal training óf vijf maanden lang onbeperkt deelname aan groepslessen t.w.v. € 120,00 of € 123,75 weg, bij Pascal Athlete Personal Training en Groepslessen in Hooge Zwaluwe!

Had u ook dit jaar het goede voornemen om meer te gaan bewegen? Of was het niet uw voornemen, maar is het wel uw doel? Dan is onze 45ste maandprijs echt iets voor u. Bent u een persoon die één-op-één-training nodig heeft, met een persoonlijke motivator die u aan de hand begeleidt, of bent u juist pro-actiever in een groep waarbij u alles uit de les en uw medesporters haalt? Bij Pascal Athlete Personal Training en Groepslessen in Hooge Zwaluwe kan het allebei en met deze maandprijs mag u ook nog eens zelf kiezen!

Kiest u voor Personal Training, dan wordt u een maand lang één keer in de week getraind door één van de trainers van Pascal Athlete PT. U wordt gemotiveerd, begeleid in een persoonlijk sportschema. Kiest u voor de Groepslessen, dan mag u vijf maanden lang onbeperkt deelnemen aan de groepslessen die gegeven worden bij Pascal Athlete PT. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 januari aanstaande loten we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.