Politiek nieuws in de spotlight: de kandidatenlijst van Lijst Harry Bakker

Met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, staat ook onze Drimmelense politiek niet stil. Lijst Harry Bakker heeft gekozen om actief te communiceren op KijkopDrimmelen en zij maken via onderstaand artikel hun kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend, met 16 namen uit alle kernen van de gemeente.
 

De Lijst Harry Bakker (Lijst HB) uit de gemeente Drimmelen heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Vanuit de vele belangstellenden is gekozen voor een mix van ervaren en nieuwe mensen uit ALLE kernen met opvallend veel jonge mensen en veel vrouwen

Na de lijsttrekker Harry Bakker volgen Loes van Zwieten uit Hooge Zwaluwe, Femke Selders uit Made en de nieuwkomer Loes Welten (23 jaar) uit Lage Zwaluwe. De bekende Ton de Bok uit Made staat op 5 gevolgd door de wethouder uit Terheijden Jan-Willem Stoop en Ton Verhoeve. Met Riebert Verheugen (Made), Ankie van Wezel (Terheijden), Corrie Looman-Pals (Wagenberg) en nieuwkomer Wilma van Beurden uit Drimmelen op 11 plus de jongedames Jennifer Lambregts op 12 en Ingeborg Boutens op 13 en verder onder andere Hans van den Bersselaar (Made), Iris Gijzen (Helkant) en Jürgen Peijs (Terheijden) heeft de Lijst HB een goede, sterke en evenwichtige kandidatenlijst.

Kijk op www.lijstharrybakker.nl voor de volledige lijst.

De Lijst HB gaat als nummer 1 weer de verkiezingen in en heeft nu 2 wethouders en 8 raadszetels.