Politiek nieuws in de spotlight

Met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, staat ook onze Drimmelense politiek niet stil. Lijst Harry Bakker heeft gekozen om actief te communiceren op KijkopDrimmelen en zij stellen via onderstaand artikel graag aspirant raadslid Loes Welten aan u voor.
 

Met de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 in het vooruitzicht zit lijst Harry Bakker bepaald niet stil. Nieuwe aspirant raadsleden melden zich, nieuwe gezichten gaan meewerken.
Graag stellen wij aan u voor……

Loes Welten
Ik ben 21 jaar en woon in Lage Zwaluwe. Momenteel volg ik de opleiding tot verzorgende IG/maatschappelijke zorg en werk daarnaast in het verzorgingstehuis. Dit is mijn eerste jaar in de opleiding en ik hoop over drie jaar werkzaam te zijn in de revalidatie. Dit sluit mooi aan bij mijn eerdere opleiding op het CIOS (centraal instituut opleidingen sport) waar ik mijn diploma sport en bewegingsbegeleider heb gehaald.

Carnaval
Voor het carnaval in Lage Zwaluwe zet ik mij ook graag in en ben daarbij ook lid van de Raad van 11 in het Biesboschrakkersrijk. Ik doe dit sinds 2014 met veel liefde en plezier omdat ik het carnaval een warm hart toe draag en niet zou willen dat het uitsterft.

Sociaal betrokken
Gezien mijn sociale betrokkenheid wil ik me breder inzetten voor het dorpsleven en vooral in Lage Zwaluwe, hiervoor heb ik me aangesloten bij een politieke partij: Lijst Harry Bakker. Ik wil hier mezelf ontwikkelen en hard maken voor onder andere de volgende thema’s: jeugd, verenigingen en evenementen & horeca. Door mijn activiteiten voel ik me betrokken bij de plaatselijke horeca, zodoende hoor en zie ik van de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het organiseren van plaatselijke evenementen.

De Zorg
Met betrekking tot de zorg wil ik me inzetten voor preventie. Voorkomen is beter dan genezen en hoe makkelijk zou het zijn voor groepen mensen die verzorging en aandacht nodig hebben als zij een aanspreekpunt/regisseur zouden hebben!?

Ambitie
Wat ik wil bereiken is dat er meer en betere initiatieven worden ontwikkeld om grotere groepen mensen te bereiken zodat Zwaluwe nog meer gaat leven. Omdat ik overtuigd ben van mijn meerwaarde bij de plaatselijke discussies heb ik mezelf aangemeld als aspirant raadslid.

Loes Welten
Lijst Harry Bakker