Portret Kees van Meel, nieuwjaarsduik en kersttoernooi HVM op tv

Vanaf vrijdag 5 januari om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van

Nieuwjaarsduik

Ook dit jaar waagden zich weer veel mensen aan een frisse duik in Lage Zwaluwe op nieuwjaarsdag en natuurlijk waren wij erbij. Niemand minder dan Gianni Romme liet om klokslag 13:00 het startschot vallen. Het was weer een feestje, waarbij de snert warm werd geserveerd.

Portret Kees van Meel

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Kees van Meel. Bij ons in de gemeente is hij vooral bekend als fractievoorzitter van Samen Drimmelen. Daarnaast is hij muzikaal aktief en zeer betrokken bij de natuur en biodiversiteit. Kees vertelt volop over zijn jeugd, zijn gezin en zijn hobby’s. Wilt u hem ook beter leren kennen, dan moet u deze aflevering zeker bekijken.

Voorleeswedstrijd Drimmelen

Het is altijd weer spannend om deel te nemen aan een voorleeswedstrijd. Dit jaar werd deze gehouden in het Dongemond College. Leerlingen afkomstig van alle basisscholen uit de gemeente Drimmelen lazen voor en werden beoordeeld door een vakkundige jury. Wij maakten een samenvatting. Aan het eind reikte burgemeester Boy Scholtze de 1e prijs uit aan Neva Pons van school De Grienden in Lage Zwaluwe.

Kersthandbaltoernooi HVM

Onze cameraman Kees van der Maden bracht een bezoek aan het tweedaags Kersthandbaltoernooi van HVM. Hij laat u beelden zien van trainingslessen, van wedstrijden en laat spelers en speelsters in dit toernooi aan het woord.

De presentatie is in handen van Michiel Peters, die een interview hield met Loïs van Vliet, speelster van het Nederlands handbalteam. Vroeger speelde zij bij HVM.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.