Powerfoto’s van thuiskijkers Powerweekend

Het Made’s Powerweekend vond dit jaar in een aangepaste vorm plaats. Afgelopen weekend verzamelden zich deelnemers op het terrein aan de Scheerbiesstraat, maar er kon vanwege de coronamaatregelen, geen publiek bij zijn. Fysiek dan althans, want de organisatie van het pullingevent kwam met de mogelijkheid om de wedstrijden te bekijken via een livestream.

Thuis op de bank, buiten in de tuin, of in een loods met een paar vrienden; kijken naar Powerweekend Test&Tune deed men dan ook massaal. Op zaterdag ondervond de organisatie wat technische probleempjes, maar na +/- een half uur ging de stream dan echt live en kon men genieten van de eerste wedstrijden.

Waar onze redactie jaar in, jaar uit ook welkom is bij het Powerweekend, konden wij dit jaar ook het terrein niet zelf op om foto’s te maken en verslag te doen. En dus benaderden wij enkele contacten in ons eigen netwerk om te zien hoe zij het Powerweekend beleefden. We kregen enkele leuke foto’s toegestuurd, waarvoor wij Tamara, Kim, Denise, Jeroen en Renate hartelijk danken!

Beelden bij dit artikel