Recordbedrag Top 2000 a GoGo in Made: € 6062,23 voor Wilgenband

Met de burgemeester die afgelopen woensdagavond het startsein gaf t/m het optreden van de Wilgenband gisteren op de laatste avond, was de Top 2000 a GoGo een enorm vierdaags succes. De Wilgenband was de aanleiding voor Niels van Meggelen en John de Heijde het evenement te organiseren.

Lachen werd het toen de bestuursleden woensdagavond vertelden te hopen op een opbrengst waarmee nieuwe shirts konden worden aangeschaft. Ze zullen iets anders moeten bedenken want de shirts werden sowieso al spontaan gesponsord.

Spontaan sponsoren deden meerdere diverse bedrijven en het publiek deed een duit (spreekwoordelijk want het waren vele duiten) in het zakje door een vrijwillig entreebedrag, een plaatje tegen vergoeding aan te vragen of middels de quiz een bijdrage te betalen. Ook waren er diverse optredens van artiesten die net als de mannen van het geluid, belangeloos medewerking verleenden.

Gisterenavond toen de redactie van KijkopDrimmelen uiteraard ook aanwezig was, vertelden Niels en John er vertrouwen in te hebben dat de eindopbrengst wel 5000 euro zou kunnen worden. Daar gingen ze dus ruimschoots 1000 euro overheen met uiteindelijk een bedrag van maar liefst € 6062,23.

Hulde voor de vele sponsors en gevers, hulde voor het beschikbaar stellen van de ruimtes door en in De Korenbeurs en natuurlijk hulde voor Niels en John. Oh, en dank voor het onze redactie te woord staan en tussentijds bijpraten.

Een opname van het optreden van De Wilgenband bekijkt u hieronder: