Anita Kerstens uit Zundert wint twintigste maandprijs voor Lars uit Made

Vanmorgen kwam Anita Kerstens naar voren als winnares van de Agrokid 230 looptractor van Loonbedrijf Gebr. de Jong uit Hooge Zwaluwe. Uw redactie had een erg enthousiaste Anita aan de telefoon om haar te vertellen dat ze toch écht gewonnen had.

Anita woont zelf in Zundert, maar vertelde ons dat ze de looptractor gewonnen heeft voor haar vandaag precies 9 maanden oude kleinzoon Lars, die in Made woont. Anita kwam, samen met kleinzoon Lars en schoonzoon Remon de prijs in ontvangst nemen. Voor de foto poseerde Michel de Jong bij één van de tractoren van zijn loonbedrijf, maar die valt toch een beetje in het niet bij Lars, die poseerde op zijn gloedjenieuwe looptractor!

KijkopDrimmelen feliciteert Anita, Remon en bovenal Lars met het winnen van de twintigste maandprijs!

De volgende maandprijs is een hele romantische, want we gaan richting Valentijnsdag… We geven op de laatste zaterdag van januari namelijk een volledig verzorgde Valentijnslunch of -diner voor twee personen weg bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe! Reden genoeg dus om ook in januari KijkopDrimmelen goed in de gaten te houden.