Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe drie ambassadeurs rijker

Vanmorgen zijn mevrouw Rasenberg en Bert & Corrie Segeren benoemd tot ambassadeur van Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Zij mochten een certificaat ontvangen van Dieuwke en Willem Simonis, evenals bloemen en koffie met appeltaart. Een feestelijk momentje, waar de drie kersverse ambassadeurs niks vanaf wisten. Vooral mevrouw Rasenberg voelde de gezonde zenuwen, maar was blij verrast en vereerd met de benoeming.

"Ik weet van niks hoor, waar gaat dit over?", verwondert mevrouw Rasenberg zich bij binnenkomst. "Mijn kleinzoon Ruben weet wel waar het over gaat, maar heeft me niks verteld." Ruben, die ook werkzaam is bij Onze Kerk, heeft gisterenavond nog snel de twee doopnamen van zijn grootmoeder aan Dieuwke doorgegeven, zodat haar volledige naam prijkt op het certificaat. Terwijl Dieuwke haar en Bert & Corrie uitlegt waarom ze vandaag naar het restaurant moesten komen, vertelt ze dat zij en het personeel wel eens grappen over de 'Rasenberg Tours'. "De hele familie Rasenberg komt hier regelmatig aan. Of het nu voor een drankje op het terras of voor een lunch is. We moeten ze eigenlijk zo'n vlag geven met Rasenberg Tours erop. Maar zonder gekheid: er zitten hier drie van onze grootste fans aan tafel, dan is het ook wel eens leuk om daar iets voor terug te doen. Al ons personeel wordt benoemd tot ambassadeur, maar we vonden dat jullie die eretitel ook zeker verdienen", aldus Dieuwke.  

Bert en Corrie Segeren zijn ook vaak geziene gasten van Onze Kerk. "Toen ik Corrie leerde kennen, gingen we allebei hier naar de kerk. We zijn hier getrouwd, we hebben hier communies, vormsels, doopdiensten en ook begrafenissen meegemaakt. Deze kerk zit vol met zoveel herinneringen voor ons en nu is het in deze hoedanigheid echt een aanwinst voor het dorp. Toen ik dus de vraag langs zag komen wat voor mij nu écht een geluksplek in onze gemeente is, was Onze Kerk de eerste die in me op kwam. Ik heb dat naar de gemeente gestuurd en werd op een gegeven moment gebeld dat mijn ingezonden geluksplek genomineerd was. Ja, dat is natuurlijk fantastisch", vertelt Bert. Zijn vrouw Corrie vult aan: "Ik was nooit een terrasjes-mens, maar wél bij Onze Kerk. Ik zit heel graag op dit terras, in ons vertrouwde hoekje. Die foto hebben ze ook op het geluksbord geplaatst dus als we er een keer niet zijn, kunnen ze dat bord in ons hoekje zetten!", lacht ze hardop. 

Op een later tijdstip zal er nog iemand benoemd worden tot ambassadeur, omdat diegene vandaag niet aanwezig kon zijn. Wie dat is, verklappen we natuurlijk nog niet. Voor nu willen we mevrouw Rasenberg en Bert & Corrie van harte feliciteren met deze mooie eretitel en wensen hen nog vele gelukkige momenten toe bij Restaurant Onze Kerk! 

Beelden bij dit artikel