Roeivereniging Breda haalt 10.000 euro op voor KiKaRow

U heeft er afgelopen week al bij ons over gelezen en vandaag was het dan zover: de KiKaRow deed RV Breda aan de Mark in Terheijden aan. Tijdens de KiKaRow wordt er in veertien weekenden geroeid van roeivereniging naar roeivereniging om geld in te zamelen voor KiKa. RV Breda heeft ook haar steentje bijgedragen door middel van sponsor- en inzamelingsacties en dat resulteerde in een geweldig bedrag van 10.000 euro.

De KiKaRow is een ronde van 1400 kilometer met een speciale roeiboot, 'The Vin', en vaart langs 60 roeiverenigingen. Vanuit RV Breda zijn er in de etappe van vandaag, 4 mei, een aantal boten samen met The Vin opgevaren, vanuit Roosendaal naar Terheijden. Ook zijn er een aantal jeugdleden die vandaag geëscorteerd hebben. Blaaskapel De Blaoskaoken uit Breda zorgde voor een gezellig deuntje terwijl de hele vloot aanmeerde en de bel werd geluid. 

De cheque met de uiteindelijke opbrengst werd aansluitend officieel overhandigd door wethouder Harry Bakker. Wij danken Marcel Raafs voor het toesturen van de foto van de overhandiging, de overige foto's die wij aan de steiger maakten, bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, die u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel