Ronald-Romeo Kustermans-Picanto oppersauwelaar Erpelrooiersland

Berichtten wij u vorige week al dat het sauwelen voor de deur stond, berichten wij u vandaag dat het eerste sauwelweekend alweer voorbij is. In het Erpelrooiersland betraden zaterdagavond en zondagmiddag zeven sauwelaars van eigen dorp (!) het podium. Ronald Kustermans, alias Romeo Picanto, Ger van Turnhout, alias Willem-Jan en Jan-Willem, Cor van Kampen, alias Lucky Co, Twan van Oers, alias Tijn de Ruiter, John Stroop, alias Bart BABS, Toon de Laat, alias Charrel Kip, en Cheyenne de Laat, alias Efteling Elfje, vermaakten het publiek met hun sauwels vol grappen en grollen, al dan niet over dorpsgenoten.

Ronald Kustermans mag zich de oppersauwelaar van Erpelrooiersland noemen. Zijn sauwel over Romeo Picanto werd zowel zaterdagavond, als zondagmiddag tot de winnaar bekroond. Overigens werd niet alleen Ronald gehuldigd, er werd ook even stilgestaan bij de verjaardag van Heidi van Prooijen. De hele zaal zong haar lang zal ze leven toe gevolgd met drie hieperdepiep hoera's. Ook namens ons nog van harte gefeliciteerd, Heidi!

Wij liepen gisterenmiddag even binnen Bij Bas, bekijk onze foto's in de fotoslider boven dit artikel. Met dank aan Fotografie Angelique Klomp voor het mogen gebruiken van haar groepsfoto van alle sauwelaars en dank aan Saskia de Deugd voor het toesturen van de informatie over de sauwelaars.

Beelden bij dit artikel