Samen koken, tuineren, scrabbelen, wandelen of fietsen; Samen is Leuker heeft nieuwe oproepen

Samen is Leuker (SiL) Drimmelen brengt mensen met dezelfde wensen en interesses bij elkaar. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar iemand waar je mee kan koken, tuineren of iets anders leuks ondernemen? Of zoek je gewoon een gezellig babbeltje eens in de zoveel tijd? Wie weet staat er tussen de nieuwe oproepen van SiL iemand die bij jouw verzoek past!

Tuinieren – plaats: Made – frequentie: in overleg
Wie wil er graag in een (moes)tuin werken ? Wanneer je zelf geen tuin meer hebt en je mist het om lekker in de tuin te werken of je wil graag een moestuin bijhouden.. neem dan contact op. Ik hoor graag van je.

Bij elkaar op de koffie – plaats: Terheijden – frequentie: in overleg
Door een chronische aandoening ben ik thuis komen te zitten en zou heel graag af en toe onder de mensen willen zijn door samen thuis of ergens anders in de buurt een kopje koffie te drinken. Ik ben een man van 64 jaar met een brede interesse, die als hobby’s bierbrouwen en pianospelen heeft. De afgelopen 10 jaar ben ik vrijwilliger maatschappelijke en juridische begeleider bij vluchtelingenwerk geweest en daarvoor was ik elektromonteur. Ben vader van 3 zoons, alleenstaand en opa van een geweldige kleinzoon.

Scrabbelen – plaats: Terheijden – frequentie: eens in de twee à drie weken
Graag zou ik om de twee à drie weken samen met iemand willen scrabbelen. Ik hou van taal, lees ook veel. Ik zoek iemand, het liefst een vrouw, die ook in Terheijden woont en om de beurt aan huis of indien wenselijk alleen bij mij thuis, wil scrabbelen. Leeftijd is niet van belang. Hou jij ook van scrabbelen en wil je dit samen met mij gaan doen, reageer dan s.v.p. op deze oproep dan neem ik contact met je op en kunnen we kennismaken.

Samen iets leuks doen – plaats: Wagenberg – frequentie: in overleg
Ik zoek een maatje/groepje om samen wat leuks te gaan doen. Ik ben zelf 27 jaar en kom uit Wagenberg en zou het liefste met anderen van mijn leeftijd, mag iets ouder of iets jonger, een groepje vormen. Wat ik leuk vind om te doen is fietsen, wandelen, lekker koken of iets bakken bijvoorbeeld een cake. Ook vind ik het leuk om in een moestuin te werken. Vind jij dit ook leuk reageer dan op deze oproep, dan neem ik contact met je op.

Wandelen en/of fietsen – plaats: Made – frequentie: in overleg
Ik ben een man van 61 jaar uit Made. Door een chronische ziekte ben ik gestopt met werken. Als mijn vrouw aan het werk is ben ik veel alleen. Ik zoek iemand om dan samen een rondje te fietsen zo tussen de 15 en 30 km. Een uurtje wandelen vind ik ook leuk. Als ik dit samen met iemand kan doen is het veel gezelliger. Heb je zin om samen met mij op pad te gaan, reageer dan svp op deze oproep.

Naast deze vijf oproepen, staan er nóg negen oproepen open. Lees ze allemaal op de website van Samen is Leuker Drimmelen via https://www.mijnswodrimmelen.nl/prikbord.