Save the Date: Blai op de May Online 2021

Helaas, het Kinkelutenbal gaat in 2021 niet door. Het Kinkelutenbal is dé opwarmer voor carnaval maar het is door de voorlopig nog geldende coronamaatregelen onmogelijk en onverantwoord om het gigafeest te organiseren. Desalniettemin heeft C.V. De Kinkeluten de afgelopen tijd niet stilgezeten. Zij presenteren: Blai op de May Online! De aankondiging van C.V. De Kinkeluten luidt als volgt:

Blai op de May is een quiz die al jarenlang op maandagochtend met carnaval steeds meer publiek trekt naar Grand Café du Kinkeluut in De Korenbeurs in Made. Sterker nog, de zaal is inmiddels te klein voor het toestromende publiek de afgelopen paar jaren en daarom is de quiz (voor de laatkomers) zelfs te volgen op schermen in de Grote Zaal. Dit jaar is alles anders en is er dus geen Blai op de May in een bomvolle zaal op het gebruikelijke podium met een team bestaande uit een drietal Mayenèrs en een team bestaande uit een drietal Mayenèrinnekes. In 2021 gaat de quiz daarom online en kan iedereen uit de May (en zelfs iedereen die daar niet vandaan komt) vanuit thuis meedoen. Iedereen krijgt dus ook de kans om de meest begeerde bokaal van de May binnen te slepen.

Deze online Mayse carnavalsquiz zal plaatsvinden op zaterdagavond 13 februari, vanaf 20.00 uur. Het wordt een unieke quizshow vol met scherpe vragen over de May, de bewoners van de May en het Mays carnaval. Binnenkort zal er meer info verschijnen over de quiz en over deelname op de Facebookpagina van C.V. De Kinkeluten. Tot die tijd kan ‘Blai op de May Online’ alvast met dikke letters worden genoteerd in de Mayse agenda’s!

Beelden bij dit artikel