Show en spektakel tijdens Alliance’s Showtime Amazing Sing Along concert

Gisteren gaf muziekvereniging Alliance uit Lage Zwaluwe een groots en spectaculair concert. Tijdens het Showtime Amazing Sing Along kon het vele publiek genieten van pop-, rock-, musical- en songfestivalliedjes.

Al snel werd duidelijk dat er waarschijnlijk wel wat stoelen bij moesten worden gezet. Met meer dan 200 verkochte kaarten was de sportzaal in Lage Zwaluwe goed gevuld. Het orkest speelde de sterren van de hemel, met medewerking van solisten Kim de Looper, Angela Meessen en Jordy Marijnissen. Balletvereniging 't Zwaluwnest danste enkele nummers mee, waaronder een compilatie van hun grote dansvoorstelling 'Pesten'. Toen het speciaal samengestelde Showtime projectkoor in het derde blok het podim betrad, was het muzikaal ensemble compleet. 

Tijdens deze avond werd het voorzittersstokje officieel overgedragen door oud-voorzitter Kees Hessels aan de net aangenomen nieuwe voorzitter Johan van der Vlist. Ook ontving André Hoeven een koninklijke onderscheiding voor onder andere zijn vele vrijwilligerswerk binnen en rondom de vereniging. 

De redactie van KijkopDrimmelen was natuurlijk aanwezig en maakte vele foto's van het concert, welke u kunt bekijken in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/alliance-showtime-amazing-sing-along-concert.html

Een korte opname van een nummer uit de musical Les Miserables, bekijkt u hier:

Een korte opname van een nummer uit de compilatie van Het Foute Uur, bekijkt u hier: