Sinterklaas viert feestje in sporthal Lage Zwaluwe

Gistermiddag vierde Sinterklaas een feestje in de sporthal in Lage Zwaluwe. Vicky was samen met Oma Piet op zoek naar een geschikt cadeau voor Sinterklaas, maar alles leek te mislukken. Zo was de taart verbrand en het schilderij van Schilder Piet helemaal niet mooi. Gelukkig hadden de kinderen in de sporthal de oplossing: liedjes zingen en dansen voor de Sint, dat vindt hij vast leuk!

Niet alleen Vicky en de Pieten zorgden voor entertainment, ook speelde het opleidingsorkest Dynamite de muzikale sterren van de hemel. De jonge muzikanten werden afgewisseld door de ballerina's van 't Zwaluwnest, die hun danskunsten vertoonden. De atleten van Hirundo vouwden zichzelf in de radslagen, salto's, flikflaks en arabieren, terwijl de gehele middag omlijst werd door Humor Coverband Jan Pak de Leuning, die de kinderen én hun ouders menigmaal in de polonaise kreeg.

Een gezellige, compleet verzorgde middag voor de kinderen, opgezet door het Sinterklaas Comité Lage Zwaluwe. Zij hebben voor deze middag een cheque t.w.v. 2000 euro van de gemeente mogen ontvangen en het enige juiste om te doen, is dan natuurlijk om de Zwarte Pieten met die cheque op de foto te zetten! Naast die foto, maakten wij nog meer foto's, die u in de fotoslider boven dit artikel kunt bekijken.


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

*Wanneer wij een foto hebben gemaakt waarvan u het leuk vindt om deze in uw bezit te hebben, stuur ons dan een e-mailtje via info@kijkopdrimmelen.nl. Wij sturen u deze dan gratis digitaal toe. 

Beelden bij dit artikel