Sinterklaasintocht #4: de Sint en zijn Pieten in Terheijden

Als onafhankelijk nieuwsplatform mag je helemaal niet speculeren en dat doen wij dan ook nooit, maar in dit artikel doen we dat wél. Wij weten het niet helemáál zeker, maar ons scherp journalistieke inzicht doet ons vermoeden dat Sinterklaas gisteren ergens hulp heeft gehad. Waar hij rond het middaguur in Drimmelen aanmeerde en vervolgens direct aansluitend naar Made door reed voor een rondrit door het centrum, kwam de Goedheiligman tegelijkertijd ook in Terheijden met zijn stoomboot de haven binnenvaren!

In onze KijkopDrimmelen-bolide sjeesden wij van Drimmelen naar Terheijden voor de intocht, maar nog vóórdat wij in de haven waren, stond wethouder Jan-Willem Stoop al klaar om de Sint welkom te heten. Wij verdenken hem er dus van in een complot te zitten, een andere verklaring is er eigenlijk niet… Maar, zoals het een waardig wethouder én geheimhouder betaamt, verwelkomde Stoop de kindervriend uit Spanje heel hartelijk namens zichzelf, de gemeente Drimmelen en burgemeester Gert de Kok. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per nieuwsartikel. Bij dit artikel zijn meerdere foto's geplaatst, u kunt ze allemaal bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel