Speciale warming-up voor jeugdspelertjes handbalvereniging Mixed-Up 2000 Wagenberg

Tja… Als Handbalvereniging Mixed-Up 2000 je benadert over een proefdag voor met name de jeugd, dan geef je daar natuurlijk gehoor aan. Zo plaatsten wij afgelopen donderdag een aankondiging over de activiteiten die afgelopen zondag zouden plaatsvinden. Als er naar aanleiding van die aankondiging dan ook nog aanmeldingen binnenkomen, dan kun je niet anders dan zelf óók even te gaan kijken. Weliswaar geen jeugd meer, werden wij tóch heel hartelijk ontvangen in Sporthal Driedorp in Wagenberg.

De handbalvereniging die gefuseerd is tussen de twee verenigingen uit Wagenberg en Terheijden, heeft sinds begin dit jaar zo'n 11 jeugdspelertjes. Het F-team mocht samen met de grote mannen van Heren 1 opwarmen, vlak voor de wedstrijd Heren 1 – Taxandria Oisterwijk begon. De strekworp, de heupzwaaiworp, tippen, mandekking en natuurlijk gooien naar de 'echte' keeper van de tegenpartij; de jeugd mocht van alles proberen en oefenen tijdens de warming-up. 

Niet alleen de warming-up stond deze middag op het programma. Ook werden er drie thuiswedstrijden gespeeld waarbij niet alleen de Heren 1 dus moesten spelen, maar ook de Dames 1 en Dames 2. Misschien was drie thuiswedstrijden op één middag toch een beetje teveel van het goede, want ineens sloeg het scorebord op hol. Winst was er wel degelijk voor het thuisteam van Mixed-Up 2000, alleen niet met de 45 – 7 die het bord een krappe 3 minuten voor eindtijd weergaf. 

Wij danken Mixed-Up 2000 voor de hartelijke ontvangst!

Beelden bij dit artikel