Spectaculaire en superromantische Valentijnsactie van ’t Trefpunt… En u kan het winnen!

Vrienden, likers en volgers van KijkopDrimmelen en Hotel 't Trefpunt opgelet!

Valentijnsdag is een dag vol liefde en romantiek en wat is er dan beter dan samen met je geliefde te genieten van een heerlijk, superromantisch Valentijnsdiner… En dat is precies wat wij gaan weggeven!

Samen met 't Trefpunt Made mogen wij een geheel verzorgd driegangen-Valentijnsdiner voor 2 personen t.w.v. € 59,00 weggeven! U schuift aan op woensdag 14 februari, het tijdstip is in overleg.

Aanstaande maandag 12 februari, ten tijde van de prijsuitreiking van de Grote Mayse Optocht in 't Trefpunt, zullen wij een winnaar trekken en deze bekend maken op het platform en op Facebook. Rond de klok van 20.00 uur wordt bekend of u de gelukkige bent die samen met uw geliefde op Valentijnsdag in 't Trefpunt mag aanschuiven voor een romantisch diner voor twee. 

Wilt u kans maken op deze geweldige Valentijnsprijs? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel, maar let op dat u aan alle punten voldoet. Alleen dan maakt u namelijk kans!

Like KijkopDrimmelen op Facebook;
Like 't Trefpunt Made op Facebook;
Like & Deel dit bericht!

Denkt u dat het geluk niet aan uwer zijde is en wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in 't Trefpunt? U kunt natuurlijk ook zelf reserveren voor het driegangen Valentijnsdiner à € 29,50 p.p. via 0162-684000.

Beelden bij dit artikel