Spectaculaire roofvogelshow bij opening natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch

Zaterdag was de officiële opening van natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch. Vanaf zondag is het prachtige park bij De Belhamel in Lage Zwaluwe open voor het publiek.

Namens de gemeente waren de wethouders John van Oosterhout en Jan-Willem Stoop aanwezig, namens de provincie gedeputeerde Johan van den Hout die de opening verrichtte. Dat deed hij door een vreugdevuur te ontsteken.

De natuurspeeltuin is een onderdeel van Recreatieparadijs De Belhamel maar kan apart van het speelpaleis worden bezocht. In De Kleine Biesbosch staat voor volop vertier met waterpret op nummer één. Vlotten bouwen, roeien, rotsblokken of boomstronken in het water beklimmen en nog veel meer.

Het zelf meebrengen van drinken en etenswaren is toegestaan dus ook picknicken kunt u naar hartenlust op het grote terrein met honderden bomen, struiken, een wilgentunnel etc. U betaalt alleen entree. (7,50 euro p.p.p.d.)

Na de officiële opening kregen de genodigden een spectaculaire roofvogelshow voorgeschoteld door de ondernemers van De Belhamel.

Foto's van de opening vindt u bij onze fotoalbums evenals van de roofvogelshow.

Links:

Opening De Kleine Biesbosch:

https://kijkopdrimmelen.nl/albums/opening-natuurspeeltuin-de-kleine-biesbosch-bij-de-belhamel-in-lage-zwaluwe.html

 

Roofvogelshow:

 

https://kijkopdrimmelen.nl/albums/spectaculaire-roofvogelshow-bij-natuurspeeltuin-de-kleine-biesbosch.html