Mooie klanken en zomerse temperaturen tijdens buitenconcerten Alliance en Concordia

Waar het de voorgaande jaren afgelast moest worden vanwege het Oer Hollandse weer, was het dit jaar toch écht zo ver. Zowel muziekvereniging Alliance als Koninklijk Erkende Fanfare Concordia gaven op 19 en 20 juli een buitenconcert.

Muziekvereniging Alliance uit Lage Zwaluwe verzorgde dit concert in de tuin van verzorgingshuis De Ganshoek. Het opstaporkest, het slagwerkersorkest en het grote harmonieorkest brachten samen met een aantal gelegenheidsmusici voor een ruim aantal geïnteresseerden prachtige klanken ten gehore.

KEF Concordia uit Hooge Zwaluwe verzorgde het buitenconcert op het grasveldje aan de Julianastraat en bij project Langstraat, waar zij tevens een cheque uit het Rabo-stroomversnellingsfonds in ontvangst mochten nemen. Het opleidingsorkest Toettie en het grote harmonieorkest brachten hun muzikale kunsten ten gehore. Ook hier waren een ruim aantal muziekliefhebbers aanwezig, die de klanken in de buitenlucht zeer konden waarderen.  

Kees Hessels heeft zijn gemaakte foto's van beide concerten met KijkopDrimmelen gedeeld, waardoor wij twee mooie fotoalbums hebben kunnen inrichten. 

De foto's van het buitenconcert van muziekvereniging Alliance vindt u via deze link:
https://kijkopdrimmelen.nl/albums/buitenconcert-alliance.html


De foto's van het buitenconcert van KEF Concordia vindt u via deze link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/buitenconcert-concordia.html


Meer over beide concerten leest u in 't Carillon van donderdag 28 juli.