Spraakvermaak, van oliebol tot sport en van politiek tot humor

In december pakt Spraakvermaak uit met een aantal bijzondere en interessante gasten die het podium van het zondagmiddagcafé in Terheijden zullen betreden. Voetballiefhebbers zitten goed op 11 december aanstaande met gasten zoals Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, en Michael van Praag, KNVB-voorzitter.

Maar ook burgemeester van buurgemeente Geertruidenberg, Willemijn van Hees, en de broers Tom-Jan en Jan Meeus, beide journalist bij NRC Handelsblad zullen aanstaande zondag aanwezig zijn. Voormalig wethouder Mark van Oosterhout schuift aan als gastpresentator naast de vaste presentator Dik van Beest. Fleur Vlaskamp is deze editie ook uitgenodigd vanwege haar bij Spraakvermaakbezoekers razendpopulaire columns. Aan KijkopDrimmelen heeft zij verklapt dat zij een bijzondere verrassing in petto heeft. Mirjam Schrauwen gaat weer met haar camera op pad om oliebollen te gaan proeven. Dit belooft ongetwijfeld weer een hilarische filmregistratie te worden.

De muziek wordt verzorgd door Bo Dudok, het slotlied zoals altijd door Mix. Spraakvermaak begint aanstaande zondag (11 december) om 14.30 uur, de zaal is open om 13.30 uur. De entree is € 3,00 en café Ons Thuis vind je aan de Bredaseweg 20 te Terheijden.

Er worden veel bezoekers verwacht dus het is raadzaam om bijtijds aanwezig te zijn.

Meer info over deze editie en alle voorgaande edities op http://www.spraakvermaak.nl