Tamme Buma, felle Clement bij Spraakvermaak

Het was weer een afwisselde aflevering van Spraakvermaak gisteren. Amusante bijdrages waren er van militair historicus Christ Klep en columnist Theo van Duren. Amusant was ook de quiz tussen de twee personal coaches Jeroen Prinse en Max van Gelder. Deze laatste wist de quiz op zijn naam te schrijven.

Muziek was er in de vorm van een interview met pianist Sebastiaan van Bavel terwijl Sven Broos en Babs van der Hoeven de livemuziek verzorgden. Het slotlied was uiteraard van Mix.

Waar CDA-leider Sybrand van Haersma Buma weinig spraakmakends bracht, deed wielrenner Stef Clement dat wél. Buma hield het bij de standpunten flexwerk en zorg en ging niet in op toespelingen over wat en hoe bij bepaalde verkiezingsuitslagen. Die wilde hij liever eerst afwachten zo zei de politicus.

Stef Clement sloeg wél spijkers met koppen op de vragen over collega wielrenner Thomas Dekker en diens beweringen inzake dopinggebruik. Hij zei ook te denken dat Dekker een pathologisch leugenaar is en noemde hem een idioot.

Een uitgebreid verslag leest u op de website van Spraakvermaak alsmede meer foto's die net als dezen werden gemaakt door Tien Mureau.(website: http://www.spraakvermaak.nl )