In de Spotlight: Hercules Poporkest uit Made

Poporkest Hercules speelt vlotte, populaire muziek die publiek van alle leeftijden aanspreekt!

Zij presenteren zich daarnaast met podiumconcerten. Op zondag 20 november jl. was hun eerste concert en dit was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Wist u dat Hercules ook een muziekopleiding voor slagwerk en blazers biedt? Zij leren u de kneepjes van het muzikale vak en leiden u op tot volwaardig muzikant. 

Hercules is en blijft een mooie muziekvereniging in Made, waar leden met elkaar en met plezier muziek kunnen maken en hierin een aangename vrijetijdsbesteding vinden.

De repetitie van Poporkest Hercules is iedere maandagavond. U kunt gerust eens binnenlopen om te kijken wat dit orkest precies inhoudt, hoe de sfeer onderling is en om te kijken of u zich hierbij aan wilt sluiten.

Vanwege de nieuwe opzet is Poporkest Hercules met name nog op zoek naar een basgitarist, drummer en bariton- of tenorsaxofonist(en). Lijkt het jou ook leuk om bij een poporkest te spelen? Dan is Hercules hét orkest voor jou!

Voor meer informatie, contactgegevens, repetitietijden én foto's van dit leuke en gezellige Poporkest, klik dan verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/hercules-poporkest.html