TIOS Terheijden vermaakt kinderen tijdens basisscholentoernooi

Voor de tweede keer organiseerde tafeltennisvereniging TIOS uit Terheijden een basisscholentoernooi voor de drie basisscholen in Terheijden en de basisschool in Wagenberg. In 2018 werd deze voor het eerst georganiseerd, dit jaar deden 15 kinderen mee aan het toernooi. Of eigenlijk moeten we 'doen' schrijven, want het scholentoernooi is op dit moment zelfs nog bezig.

Van de kinderen die vandaag aan het tafeltennissen zijn in De Cour, krijgen er twee les op De Windhoek, acht les op De Zeggewijzer, beiden in Terheijden, en vier volgen les op De Elsenhof in Wagenberg. Voor de rekenwonders onder ons kom je dan dus uit op 14 kinderen, terwijl er in totaal 15 kinderen deelnemen. Eén leerling volgt namelijk speciaal basisonderwijs op De Spreekhoorn in Breda. Voor hem werd een uitzondering gemaakt. Hij woont namelijk in Terheijden én is lid van TIOS. Omdat hij zo graag mee wilde doen aan het scholentoernooi, werd er dus ook één leerling van De Spreekhoorn verwelkomd. 

In het kader van Samen aan de Slag mocht TIOS tevens een cheque van de gemeente ontvangen, van € 445,00. Deze werd aan het begin van de middag door wethouder Harry Bakker overhandigd aan secretaris Edwin, die vandaag ook nog eens jarig is! Wij waren er natuurlijk ook bij. U bekijkt de foto's in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel