Traais Energie Collectief organiseert Meet Up in het TECafé

Op donderdag 28 februari aanstaande organiseert het Traais Energie Collectief een informatieve Meet Up. Dit doen zij in het TECafé, in de zaal De Abt in de Antonius Abt kerk in Terheijden. De deuren openen om 19.30 uur, het programma vangt aan om 20.00 uur. De toegang is geheel gratis, u bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. 

Het eerste onderwerp van de avond zal de aanleg van het warmtenetwerk in het centrum van Terheijden zijn. In april gaat de eerste schop de grond in. Wat betekent dit voor Terheijden? U wordt hierover bijgepraat.

Raadhuisbrouwers en Brouwerij Puzzelaer vertellen over 'Brouwen aan de toekomst van Terheijden'. Tegelijkertijd wordt het TEC-biertje gepresenteerd: de Flower Power – TraaiIPA-. Natuurlijk is deze donderdag 28 februari ook te proeven. 

Tevens wordt er een update gegeven over het zonnepark aan de Bergen, Windmolen de Noord en project Zon op dak Willem Tell en wordt er verteld hoe er geïnvesteerd kan gaan worden in TEC.

Het Traais Energie Collectief heeft ook een interactief onderdeel ingebracht: ontdek hoe u energie kunt besparen en doe mee met de energiequiz.

Op donderdag 28 februari besluit de gemeenteraad tijdens de raadsvergadering of het voorstel van het college wordt aangenomen. In dit voorstel staat het advies om uitsluitend door te gaan met het Traais Energie Collectief wat betreft een grootschalig zonneveld. Via een livestreaming met het gemeentehuis wordt deze avond de raadsvergadering gevolgd.