Tranen bij Madese ouderen, maar wél van plezier!

Het team van zorgcentrum De Wijngaerd in Made probeert zoveel mogelijk extra activiteiten te organiseren maar zijn daarbij uiteraard vaak afhankelijk van vrijwilligers. Die hébben ze en wat voor vrijwilligers! Vorige week woensdag en donderdag stonden in het teken van diverse uitjes en activiteiten die uiteraard persoonsgericht/naar kunnen van de cliënten, georganiseerd werden.

Zo stapte afdeling Den Duin aan boord van de rondvaartboot van De Zilvermeeuw voor een lunch en tochtje door De Biesbosch met als besluit frietjes eten in De Wijngaerd. Dankzij een vrijwilliger ging de wens van een bewoner in vervulling. Met de afdeling Haasdijk werd De Efteling bezocht en dat was voor sommigen al heel lang geleden. Het sprookjesbos, lunchen tussen de achtbanen, frietjes eten én volgens die ene bewoner, waren de lachspiegels het leukst. Tranen over de wangen en volop genieten dus.

Dat genieten deden de bewoners van de afdeling Het Boveneindje op de salonmiddag. Nageltjes lakken, een gezichtsmaskertje, een voetenbadje en natuurlijk hoort daar ook een glaasje bubbels bij! Al met al fantastische activiteiten en uiteraard met grote dank aan iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft. Chapeau!

(Met dank aan Anita voor de foto's)

Beelden bij dit artikel