Uitkijken naar iets leuks? Maak nú kans op de 54ste maandprijs!

Met onze 54ste maandprijs kunt u weer eens uitkijken naar iets leuks.

We geven de laatste zaterdag van oktober namelijk een High Tea, High Beer óf High Wine voor twee personen t.w.v. € 50,00 weg, bij Café De Polderpub in Lage Zwaluwe!

Deze maand kunt u iets winnen waarmee u uit kunt kijken naar het moment dat de horeca de deuren weer kan openen. Geniet u liever van thee, bent u meer een bieraanbidder of toch een wijnliefhebber? U mag zélf kiezen of u de High Tea, High Beer of High Wine wilt winnen. Welke u ook kiest, ze worden allemaal geserveerd met verschillende soorten thee, bier en wijn met bijpassende hapjes.

Omdat niemand nog weet hoe de coronasituatie zich ontwikkelt, is deze prijs geldig en te reserveren tot en met oktober 2021.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 31 oktober aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.