Update: Danice uit Lage Zwaluwe en Lucas uit Terheijden beklimmen de Mont Ventoux

In november heeft u het al bij ons kunnen lezen maar vooruit we zullen uw geheugen eens opfrissen: op 2 juni a.s. gaan zowel Danice Willeboordse (14) uit Lage Zwaluwe als Lucas Kuijsters (14) uit Terheijden de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Gewapend met een racefiets, stalen zenuwen én kuiten, trotseren zij de 1912 meter hoge berg.

De Mont Ventoux, die maar liefst 34% moeilijker is dan de Alpe d'Huez, is niet bepaald een heuveltje te noemen. De voorbereidingen van Danice en Lucas zijn dan ook al een aantal maanden bezig. Op de strenge winterdagen fietsten ze binnen in de sportschool, maar als het even kon liever buiten op de eigen wielrennersfiets. Het Nederlandse landschap is niet te vergelijken met 'de Kale Berg' in Frankrijk, dus zijn Danice en Lucas in de meivakantie gaan fietsen in het Belgische Mechelen. Daar hebben zij verschillende heuvels / bergen beklommen, waaronder de Camerich, Fromberg, Gulperberg, Schilberg en de Vaalserberg.

Danice en Lucas fietsen beiden bij Stichting Join 4 Energy en om mee te mogen naar de Mont Ventoux, moesten ze beiden een minimaal sponsorbedrag ophalen van € 1000,00. Dankzij familie, vrienden en vele dorpsgenoten hebben zij tot nu toe al een fantastisch bedrag opgehaald. Danice tot nu toe € 1442,00 en Lucas € 1731,00. 

Danice en Lucas en alle kinderen met een stofwisselingsziekte, kunnen uw hulp ook nog goed gebruiken! U kunt hen nog aanmoedigen door hen te sponsoren. Iedere euro telt in de strijd tegen deze ziektes, waarvan er zelfs 600 verschillende soorten bestaan!

Via deze links kunt u de kids sponsoren:
Danice: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/97/
Lucas: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/95/

Via deze links kunt u Danice en Lucas volgen op facebook:
Danice: https://www.facebook.com/Danice-join-4-energy-1644852065782172/
Lucas: https://www.facebook.com/Lucasjoin4energy-125805671429168/