Van mishandeling verdachte man probeert kopstoot te geven aan politieagent

KLUNDERT/LAGE ZWALUWE – Een 30-jarige man uit Lage Zwaluwe is maandagmorgen aangehouden omdat hij zondagavond een man zou hebben mishandeld in Klundert. Verder werden in zijn woning hennepplanten gevonden. Dat meldt de politie.
 

De man uit Lage Zwaluwe zou aan het einde van de avond aan de Mauritsweg in Klundert het slachtoffer knock-out hebben geslagen. De 42-jarige ex-vriendin van de verdachte, een inwoonster van Klundert, was aanwezig bij de mishandeling. Zij zou volgens een politiewoordvoerder ook nog aangifte gaan doen. Aanleiding voor de mishandeling zijn problemen in de relationele sfeer, vertelt de politiewoordvoerder.

Uit onderzoek bleek dat de 30-jarige verdachte in een woning aan de Doctor Schaepmanstraat in Lage Zwaluwe verbleef. Agenten hielden hem daar maandagmorgen vroeg aan. Hij verzette zich hevig bij zijn arrestatie. Bij zijn arrestatie probeerde hij nog een kopstoot uit te delen aan een agent. In de woning bleken in twee kamers hennepplanten te staan. Ook werd een stroomstootwapen gevonden. Dat is in beslag genomen.

Het is niet bekend hoeveel hennepplanten in de woning stonden.

Bron: BN de Stem