Vóór een lokale ondernemer, dóór een lokale ondernemer

Wist u dat KijkopDrimmelen.nl het enige onafhankelijke nieuwsmedium in de gemeente Drimmelen is én dat KijkopDrimmelen.nl ook het enige nieuwsmedium is dat gerund wordt door een Drimmelense ondernemer?

Het klinkt eigenlijk zo logisch, een nieuwsmedium voor en over alle kernen van de gemeente dat beheerd wordt door een onafhankelijke redactie die ook daadwerkelijk al sinds jaar en dag in onze gemeente woont en werkt. Wij denken altijd al aan de lokale ondernemer, helpen hen bij het verspreiden van hun berichtgeving, reclame en nieuws bij een groot lokaal publiek, óók in deze periode rondom het coronavirus.

Hoewel wij geen verslag kunnen doen van activiteiten en evenementen, hoewel wij niet naar onze trouwe klanten toekunnen, hoewel wij ook niet onze normale bezigheden kunnen uitvoeren, denken wij wél nog altijd aan onze lokale ondernemers en zijn hierin net zo trouw aan al die bedrijven die de afgelopen jaren hun vertrouwen aan ons hebben geschonken. Onze buitengewone dank daarvoor en als het coronavirus verslagen is, komen we snel weer naar jullie toe.

Ook benieuwd wat KijkopDrimmelen.nl voor jou kan betekenen? Neem dan als lokale ondernemer, contact op met onze lokale ondernemer, via info@kijkopdrimmelen.nl en éénmalig of voor langere tijd, daar komen we samen wel aan uit.