Wagenberg steunt Serious Request op 19 december 2019

De Serious Request actie van Radio 3FM is dit jaar een estafettetocht waarbij zes radio dj's van Goes naar Groningen zullen lopen. Die tocht komt ook door onze gemeente, op donderdag 19 december 2019. Dj's Frank van der Lende en Eva Koreman starten om 20.00 uur in Zevenbergen, waarna ze via Zevenbergschen Hoek door Wagenberg en Made zullen lopen. In Made worden ze om 02.00 uur afgelost door Sander Hoogendoorn en Herman Hofman die naar Waalwijk zullen lopen.

Wagenberg steunt Serious Request en hebben een evenement opgezet waarbij diverse acties en veilingen lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Met welwillende medewerking van de parochie wordt deze gehouden in de Gummarus kerk in Wagenberg. Onder leiding van de sauwelaarsgroep Bietje Kwats worden verschillende dingen geveild: denk aan bijvoorbeeld een fotoshoot, kaartjes voor het Horecafeest van het Jaar, een optreden van de band Fanny Hill, een etentje of een overnachting voor twee personen. Op alle veilingitems mag geboden worden, waarbij het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen. 

Naast de veiling en de sauwelaars die de avond aan elkaar zullen praten, kunt u op de foto met de brandweer of de kerstman, zal Toon Hop Omnivoortjes (gehakt met prei van zijn eigen land) verkopen, worden er worstenbroodjes verkocht en is er warme chocomel en glühwein te koop. De Wagenbergse zanger Jeroen Wijnen geeft daarnaast een optreden. 

Donderdag 19 december 2019 begint de avond om 19.00 uur voor de kinderen en is het de bedoeling rond 20.30 uur te beginnen met o.a. de veiling. Om 23.30 uur (misschien iets later) komt Radio NPO3 FM met dj’s en meelopers door Wagenberg. Het streven is op het einde van de avond 2000 euro te kunnen overhandigen aan de dj’s voor het Rode Kruis. De organisatie zegt hierover: "Met z’n allen moet het lukken en zo kan ook de rest van Nederland horen dat Wagenberg een levend, gezellig en sociaal dorp is."

Volg de ontwikkelingen van Wagenberg Steunt Serious Request via de Facebookpagina: www.facebook.com/Wagenberg-steunt-serious-request-107288837396100.