Weekprogrammering Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids-interview wethouder Jürgen Vissers

Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. De Kids waren benieuwd wat er nu allemaal voor de jeugd wordt gedaan in onze gemeente. Minoes en Tim gingen daarom op bezoek bij wethouder Jürgen Vissers, die jeugd in zijn portefeuille heeft. Hij beantwoordde al hun vragen en samen maakten ze er een gezellig interview van.

Muziek in de regio

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het prachtige nummer ‘Entry of the Queen of Sheba, uitgevoerd door het saxofoongezelschap Artex Quartet. Zij waren afgelopen jaar te gast tijdens de Theeconcerten in het Witte Kerkje in Terheijden.

Gemeente Actueel

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is burgemeester Gert de Kok onze gast.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of bekijk onze uitzendingen waar ook ter wereld op de Lokale Omroep app.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Beelden bij dit artikel