Wie wordt de kampioen jeu-de-boulen 2020?

Op zondag 5 april a.s. organiseert jeu-de-boulesvereniging Boulevaart in Terheijden de Open Traaise Jeu de Boules Dag. Op deze dag mogen alle inwoners van de gemeente Drimmelen meedoen, of je nu ervaring hebt of niet. Iedereen kan namelijk kampioen jeu-de-boulen worden en tegelijkertijd ook nog een leuke dag beleven.

Het toernooi vindt plaats op het terrein van Boulevaart, aan de Ruitersvaartseweg 1b in Terheijden. De wedstrijden worden gespeeld op de 17 banen die de vereniging rijk is en starten om 10.30 uur. Na het spelen van vijf partijen, afgewisseld met koffie, een hapje en een drankje, zal de jeu de boules dag rond 17.00 uur afgelopen zijn. Deelname is helemaal gratis, maar omdat de vereniging graag weet hoeveel deelnemers zij mag verwachten, geschiedt deelname wel op inschrijving. Je kunt je inschrijven met iemand die je kent, zoals met je partner, je kind, je vader of moeder, opa of oma, vriend of vriendin, maar je kunt je ook laten koppelen aan een lid van Boulevaart. De wedstrijden worden namelijk gespeeld in doublette vorm, ofwel twee tegen twee. Mocht het daarnaast zo zijn dat je geen echte jeu-de-boulesballen hebt, liggen er bij Boulevaart voldoende om toch te kunnen spelen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 april aanstaande via e-mail wedstrijdleider@boulevaart.nl. Wil je eerst wat meer informatie over de Open Traaise Jeu de Boules Dag, neem dan contact op met Ad Musters via telefoonnummer 06-29051067. Mocht je mee willen doen, schrijf je dan snel in, want als alle banen bezet zijn, is vol echt vol.