Wees er snel bij: Nog minder dan 24 uur tot de kaartverkoop van het Kinkelutenbal 2019

Zaterdag 9 februari, 11.11 uur: nog 24 uur tot de start van de kaartverkoop van het Kinkelutenbal 2019…

Zaterdag 9 februari, 11.12 uur: nog minder dan 24 uur tot de start van de kaartverkoop van het Kinkelutenbal 2019!

Morgen is het namelijk zover: zondagochtend 10 februari om 11.11 uur stipt wordt de link op de website van C.V. De Kinkeluten actief en kunnen er kaartjes gekocht worden voor hét opwarmfeest van Made en omstreken die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 23 februari. Traditiegetrouw worden alle carnavalsvierders deze avond beoordeeld op de originaliteit en kwaliteit van hun carnavalspak en de beste outfits maken kans op een mooie prijs. 

Afgelopen week is de line-up bekend gemaakt en die is best serieus te noemen. In Grand-Café du Kinkeluut zullen The Euros en The Recipe het podium betreden, in de grote zaal zijn dat Stoot! en The Night Flight. In 't Barretje staat DJ Willem de Wijs het publiek op te warmen en in de Ballenbak staan 't Mays Kabaol, De Blaoskaffers en Black WoooW. Overigens zijn al deze zalen te vinden in De Korenbeurs in Made. 

Kaartjes à € 17,50 excl. fee zijn vanaf 10-02-19, 11.11 uur te verkrijgen via de link die actief wordt op http://www.kinkeluten.nl. Hou ook de Facebookpagina van C.V. De Kinkeluten goed in de gaten. Wees er snel bij, want het Kinkelutenbal is vaak binnen no time uitverkocht!

Beelden bij dit artikel