KijkopDrimmelen licht uit: DC DIP Impact

Vandaag lichten we een dartvereniging uit Lage Zwaluwe uit: DC DIP Impact. Bij deze dartclub staat gezelligheid voorop, maar telt sportiviteit zeker mee. Zij zijn aangesloten bij de West Brabantse Dart Federatie en spelen met 3 teams de competitiewedstrijden. Naast het beoefenen van de sport zelf, organiseert DIP Impact ook regelmatig nevenactiviteiten, zoals een feestavond en eigen clubtoernooien.

Op 27 december 2018 vond traditiegetrouw het 3e Kerstdagdarttoernooi plaats, maar wist u al dat vanavond het Gesloten Dartkampioenschap wordt georganiseerd? Dit evenement is toegankelijk voor alle inwoners van Hooge en Lage Zwaluwe en/of leden van een Zwaluwse Dartvereniging. In een sportieve en gezellige sfeer wordt bepaald wie zich een jaar lang Zwaluws Dartkampioen 2019 mag noemen.

Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem (501 best of 3), daarna het knock-out systeem in de winnaars- en verliezersronde. Het inschrijfgeld is prijzengeld, het inschrijfgeld bedraagt 7 euro p.p., maximaal 64 deelnemers. Er is een 1e, 2e en 3e geldprijs in de winnaars- en in de verliezersronde. Elke 180 die wordt gegooid wordt beloond met een consumptie, de hoogste uitworp ontvangt een geldprijs. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat hij of zij om 19.00 uur aanwezig is in thuisbasis café De Polderpub, het toernooi begint om 19.15 uur. Inschrijven kan nog tot vanavond 18.45 uur via Facebook, via mail naar apintveld@gmail.com, of via 06-53648859.

Wilt u meer informatie over DC DIP Impact, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/dartvereniging-dc-dip-impact.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!