KijkopDrimmelen licht uit: Hondenvereniging Made

Op deze zondag in februari lichten we een vereniging uit die zich richt op de hondensport: Hondenvereniging Made. Zij bieden cursussen aan die gevolgd kunnen worden met uw puppy, maar ook trainingen voor volwassen honden. Behendigheid, gehoorzaamheid of verkeerszekerheid, bij HV Made kunt u samen met uw hond trainen, leren en spelen. 

Wanneer u een puppy in huis hebt rondlopen, kan er nogal eens wat mis gaan. De Puppycursus van HV Made kan u hierbij helpen. Als uw hond de entingen heeft gehad, kunt u met uw viervoeter de basisbeginselen van opvoeding gaan trainen. Verschillende commando's worden aangeleerd, u kunt de vrijwilligers van de hondenvereniging vragen stellen over de opvoeding en aan het einde van iedere les mogen de honden op een afgesloten veld spelen, wat de socialisatie bevordert. 

Na de puppycursus kan er worden doorgestroomd naar de Elementaire Gehoorzaamheidscursus en vervolgens naar de Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheidscursus. In deze cursussen leren de honden hoe zij moeten volgen naast hun geleider, de commando's 'zit', 'af' en 'blijf', leren zij zitten en blijven op 5 meter van de groep, leren zij komen en apporteren op bevel. Beide cursussen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, bevatten 12 lessen en worden afgesloten met een examen.

Wist u dat Hondenvereniging Made ook een Recreantengroep heeft? Wanneer u de puppycursus, de EG en de VEG heeft afgerond, kunnen u en uw hond zich aansluiten bij deze groep, omdat jullie het leuk vinden om samen bezig te blijven en samen te blijven trainen. In deze cursus wordt er op een losse manier met de honden omgegaan en wordt de hond op een spelende wijs verrijkt.

Wilt u meer informatie over Hondenvereniging Made, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/hondenvereniging-made.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel