Weg met de regen, wij vieren alvast het voorjaar! Maak nú kans op de 34ste maandprijs!

De vierendertigste maandprijs is een vrolijke prijs waarmee u ook iemand anders kunt verrassen!

We geven de laatste zaterdag van februari namelijk een waardebon t.w.v. € 65,90 weg, waarmee u samen met een vriend of vriendin, familielid of collega, deel kunt nemen aan een paasworkshop van Bloem 't Op in Lage Zwaluwe!

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten jullie samen van een gezellige, creatieve avond waarbij je een schitterend eigen paasstuk kunt samenstellen. Mos, voorjaarsbolletjes, paastakken, tulpjes en natuurlijk allerlei leuke accessoires; al het benodigde materiaal voor uw vrolijke paasstuk stelt Bloem 't Op beschikbaar. De kransen op de foto zijn ter illustratie. U kunt straks kiezen uit 2 of 3 voorbeeldmodellen, die we later deze maand zullen presenteren. Bloem 't Op zal daarnaast enkele workshopdatums bekend maken, zodat jullie samen de agenda's op elkaar af kunnen stemmen. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 23 februari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.