Feestje vieren met Jumbo Lage Zwaluwe

De Jumbo in Lage Zwaluwe bestaat 5 jaar en dat vieren zij vandaag en morgen met hun klanten. Er staat een groot rad van fortuin waar iedere klant die voor minimaal 25 euro boodschappen heeft gedaan, een gelukszwieper aan mag geven. Prijzen zijn er voor iedereen die mag draaien, de één wint een pakje stroopwafels, de ander een doos verse appelflappen.

Iedere zwaai die op het woord 'Jumbo' terecht komt, wint een grotere prijs, zoals een cadeaubon van Jumbo, een dinerbon van Onze Kerk of van 't Appeltje, een gourmetset of zelfs een tafelbarbecue! Jumbo-medewerkster Nathalie vertelt ons: "Het gaat hartstikke goed, onze klanten kunnen heel goed draaien. De ene na de andere grote prijs vliegt eruit, op deze manier moeten we het rad gaan aanpassen!", lacht ze. "Gelukkig hebben we voor morgen ook nog grote prijzen achter gehouden, dus we kunnen twee dagen vol feest vieren." Mitchell assisteert Nathalie bij deze feestelijke gelegenheid en maakt een praatje met de klanten die aan het rad komen draaien. Ook een graag geziene winkelmedewerkster is Laura, die vandaag de dankbare taak heeft om bij het Jumbo-kraampje in de winkel zelf, slagroom- en chocoladesoesjes uit te delen. Gratis en voor niks, want ja wie jarig is, trakteert!

Wij liepen net ook even de supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan binnen, waar wij een aantal geluksvogels op de foto mochten zetten. Eén van die rad van fortuin-experts is Zwaluwnaar Elly, die een cadeaubon van de Jumbo won.

Heeft u de aankondiging van deze actie compleet gemist of heeft u geen tijd om vandaag nog boodschappen te doen? Morgen viert de Jumbo ook nog feest! U kunt tussen 08.00 en 20.00 uur terecht om samen met hen feest te vieren. 

Beelden bij dit artikel