Wegafsluitingen en verkeershinder

Op zondag 4 september is de A59 rijrichting Oss-Zonzeel, tussen Made en knooppunt Zonzeel, afgesloten van 06.00 uur tot 12.00 uur. Daarom zijn tussen die tijd ook de op- en afrit Made en de afrit Terheijden/Zwaluwe gesloten.

 

Van 12 t/m 17 september is de Zuideindsestraat in Made afgesloten wegens groot onderhoud aan de waterleiding. Fietsers kunnen wél gebruik blijven maken van de straat. Er is een omleidingsroute ingesteld voor het overige verkeer en de lijndienst (123) rijdt via de A59. De bushaltes aan de Zuideindsestraat, Van Gilslaan en Crullaan zijn dus ook buiten gebruik. Als alternatief kunnen reizigers van en naar Terheijden/Wagenberg gebruik maken van de Buurtbus (222). De halte aan de Van Gilslaan zal daartoe tijdelijk worden verplaatst richting Vinkenlaan.

 

Van 6 t/m 8 september is de N285 tussen de rotonde Wagenberg en de A59 afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden. De omleidingsroute loopt via Made. Vervolgens wordt van 12 t/m 14 september het deel tussen de A59 en de Bredaseweg in Terheijden afgesloten, eveneens vanwege asfalteringswerkzaamheden. De omleidingsroute loopt via de A16.

 

Vanaf 5 september wordt er gewerkt aan de bushaltes op de Gaete in Lage Zwaluwe. Gedurende twee weken worden de haltes aangepast zodat ze voldoen aan de eisen volgens de wet Gelijke Behandeling Gehandicapten en Chronisch Zieken. De weg kan wel worden gebruikt maar zal deels worden afgesloten waarbij een tijdelijke voorrangsregel van kracht is.

 

Tot slot geen afsluiting maar een mededeling; de Buurtbus (222) tussen Terheijden en Made, rijdt vanaf 5 september voortaan ook naar Weststad in Oosterhout. Via o.a. de halte aan de Blockmekerstraat, wordt de route uitgebreid naar twee haltes op het Oosterhoutse industrieterrein.