Wie houdt er nu niet van spelletjes spelen? Maak nú kans op onze 51ste maandprijs!

De éénenvijftigste maandprijs is een prijs waarmee u een gezellig en actief dagje uit kunt beleven!

We geven in juli namelijk twee tickets, geschikt voor max. 10 personen, t.w.v. € 61,00 weg, voor het spelen van een City Game in een stad naar keuze, beschikbaar gesteld door MGC Events uit Lage Zwaluwe!

Met deze maandprijs gaat u een leuke dag uit tegemoet. Wie houdt er nu niet van spelletjes spelen? Met uw vrienden of familie? Of misschien wel tégen uw vrienden of familie? Met deze twee tickets kunt u een City Game in Breda, Gorinchem, Antwerpen of Gent met twee teams van 3, 4 of 5 personen spelen. Ideaal dus voor een familieweekend of vriendenuitje. Tijdens deze citygame passeren jullie een aantal waypoints met vragen, foto- en doe-opdrachten. Het is in deze game niet het doel om een snelste tijd neer te zetten, maar jullie team kan wel de meeste punten proberen te verdienen. Even pauzeren, genieten en wat langer blijven hangen op één plek kan dus ook prima tijdens de citygame.

De tickets hebben een geldigheidsduur van maar liefst twee jaar, dus als jullie weekend weg nog even duurt, is dat geen enkel probleem.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 juli aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Beelden bij dit artikel