Wie Love’t Traaie nou niet?

De bandleden van de Buren van de Brandweer beloven dat ze een vuurzee van klappers door de mengtafels pompen en dat de vloer van de feesttent én de zolen van jouw sneakers zullen smeulen als zij hebben opgetreden. Deze driemansformatie staat vrijdagavond 17 mei op het podium van I Love Traaie. Dat geldt ook voor zanger Marco Kraats. Ook hij treedt deze avond op, een avond waarop de entree gratis is.

DJ Jerzy draait de avond aan elkaar en dat doet hij ook op zaterdag 18 mei als Xander de Buisonjé, Kafke én Darkraver zullen optreden. Voor deze avond bedraagt de entree €10 (ex fee) in de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij drogisterij Relinde Fijnaut in Terheijden of via  http://www.ilovetraaie.nl Aan de deur kosten ze €15.

De slotdag van het evenement staat in het teken van de Terheijdenloop. Er zijn afstanden van 1 kilometer (start 11.00 uur), 2 kilometer (start 11.35 uur), 5 kilometer (start 12.40 uur) én een 10 kilometer run (start 12.30 uur). Start en finish op zondag 19 mei is op de Kleine Schans in Terheijden. Inschrijven voor deelname kost respectievelijk €6, €6, €8,50 en €12,50. Alle deelnemers ontvangen een medaille bij de prijsuitreiking. Meer info of inschrijven via  https://tothemaxgym.nl/terheijdenloop