Lekker lang badderen of douchen? Van der Kleijn Badkamerspecialist maakt uw droombadkamer

Het is niet moeilijk om te raden wat Van der Kleijn Badkamerspecialist precies doet. Hij is niet gespecialiseerd in tuinieren of kokkerellen, maar Van der Kleijn weet precies wat er nodig is om een badkamer te creëren waarin u heerlijk kunt ontspannen. Toe aan een nieuwe? Groot of klein, gekke vorm of recht zo die gaat, Van der Kleijn kan er uw droombadkamer realiseren.

Iedereen heeft wensen als je denkt aan een droombadkamer. Wilt u liever een douche of een bad, liever witte of gekleurde tegels, of misschien zelfs liever ander materiaal? Samen met Van der Kleijn Badkamerspecialist uit Hooge Zwaluwe bespreekt u uw wensen. Hij bekijkt uw badkamer en denkt actief met u mee: passen uw wensen binnen de ruimte van uw badkamer? Dit alles gebeurt geheel vrijblijvend, pas wanneer u de offerte accepteert, gaat Van der Kleijn met zijn medewerkers aan de slag om uw droombadkamer te realiseren.

De foto's die u in de fotoslider kunt bekijken, zijn van een badkamer die hij pas vorige week nieuw heeft opgeleverd! Benieuwd naar meer foto's van het werk van Van der Kleijn of wilt u eens vrijblijvend contact met hem opnemen? Kijk dan eens op zijn profielpagina via https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/van-der-kleijn-badkamerspecialist.html

Beelden bij dit artikel